Jump to content
Support Board

McPearse

Client
  • Content Count

    11
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

McPearse last won the day on October 11 2018

McPearse had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutra

About McPearse

  • Rank
    Member

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Great! thank you very much. Very friendly. a greeting
  2. Another question Is there any way to change the name presentation order? Instead of putting "Mi club de amigos Foro" I would like it to come out " Foro Mi club de amigos". In the English language they build the sentences in reverse that in the Latin languages. Is strange this way of constructing the name for a spanish when reading Thanks
  3. Hello, I have installed the plugin and everything works correctly, but I have a small problem that I would like to solve. I am setting up a forum that will be in the Spanish language. I translated the plugin and everything fits well, but I can not translate the way the forums name appear in the forums list. How can I remove 's that appears after the club name? In Spanish that form of plural is not used but I can not find the way that does not appear. For example, I need to eliminate what is highlighted in red: Mi club's de amigos Foro del club Can you help me?
  4. Desculpe, esqueci de comentar que, depois de analisar o seu comentário, cheguei à conclusão de que, o problema que o plugin tinha era que, o banco de dados que eu tinha associado, não tinha categorias. Ele armazena os registros diretamente e talvez seja por isso que não se conectou. Eu não sei exatamente se foi o que aconteceu com ele, mas vou dizer a ele caso ele possa ajudar com outro problema que possa acontecer com outro cliente. Mais uma vez, obrigado por sua ajuda e uma saudação cordial.
  5. Oi! Primeiramente, obrigado por sua ajuda e minhas desculpas por não ter podido responder antes. Estou desenvolvendo o projeto no meu tempo livre e até agora não consegui me conectar. De acordo com a ajuda que você me deu, decidi criar outro banco de dados e outra página, e agora parece que funciona. Com o banco de dados e a página que criei antes de instalar o plugin, por algum motivo, o plug-in não se conectou. Ou foi o que eu entendi do que você me disse. Talvez não tenha sido isso que você me disse, mas de qualquer forma o plugin já está funcionando. Eu não me dou bem com programa
  6. In case you need the error code: Sorry, there is a problem Something went wrong. Please try again. Error code: EX0 This error was probably caused by the plugin Promote Posts to Articles. If the issue persists, disable it and contact the author for further assistance. Technical Details Error: Call to a member function url() on null (0) #0 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\system\Dispatcher\Controller.php(85): IPS\cms\modules\front\database\hook841->form() #1 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\system\Dispatcher\Dispatcher.php(146):
  7. Backtrace #0 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\init.php(537): IPS\_Log::log('Error: Call to ...', 'uncaught_except...') #1 [internal function]: IPS\IPS::exceptionHandler(Object(Error)) #2 {main}
  8. Well, if you do not come to Spain personally, to eat at my house, it will be difficult for you to see it. I invite you 😅 The only thing I can do is copy the error message that the system has given me. Error: Call to a member function url() on null (0) #0 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\system\Dispatcher\Controller.php(85): IPS\cms\modules\front\database\hook841->form() #1 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\system\Dispatcher\Dispatcher.php(146): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #2 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\forum\index.php(1
  9. I have not posted the forum yet. I'm working on the project on my local server. Until the whole project is finished, I do not plan to publish it on the internet.
  10. Of course, do not doubt that the plugin works. What I said was that it did not work for me in my installation. I guess for some mistake of mine, that's why I asked for help. Yes, I have Pages installed, with a database created and working correctly.
  11. Dear Adriano. I recently acquired "Promote Posts To Article" on their website, but after installing it in my test forum, I see that it does not work. I get this error when I try to promote a post: Error: Call to a member function url() on null (0) #0 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\system\Dispatcher\Controller.php(85): IPS\cms\modules\front\database\hook841->form() #1 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\system\Dispatcher\Dispatcher.php(146): IPS\Dispatcher\_Controller->execute() #2 C:\xampp\htdocs\proyectoweb\public_html\foros\forum\index.php(13): IPS
×
×
  • Create New...